آموزش پخت غذاهای خوشمزه و شیک با خمیر
♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
دو شنبه 15 دی 1393برچسب:, :: 10:2 :: نويسنده : *mn*

قچه فلفل هالوپینو (نوعی پیراشکی)

 

موادی که لازم دارید:

•           فلفل هالوپینو (از وسط دو نیم شده و بدون تخم)

•           پودر آماده خمیر پیراشکی

•           پنیر پارمزان

•           فیله مرغ

•           پیاز

•           سیر رنده شده

•           نمک و فلفل و ادویه

•           روغن زیتون

•           تخم‌مرغ (1 عدد برای رومال کردن)

 

طرز تهیه:

1.         فر را از قبل گرم کنید.

2.         پودر خمیر پیراشکی را طبق دستورالعمل آن (اضافه کردن آب و روغن به پودر) درست کنید. خمیر درست شده را ورز دهید و اجازه دهید به مدت یک ربع استراحت کند.

3.         در ماهیتابه روغن ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز که طلایی شد سیر رنده شده را با آن تفت دهید. سپس فیله مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. کمی که فیله نرم شد، ادویه و نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. بعد پنیر را اضافه کرده و اجازه دهید در مواد آب شود. سپس ماهیتابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید تا مواد خنک شود.

4.         فلفل‌های هالوپینو را با مواد پر کنید.

5.         روی یک سطح آرد ریخته و خمیر را روی آن گذاشته و با وردنه باز کنید. سپس از دل آن مستطیل‌های کوچک به ابعاد 8 در 8 سانتی‌متر با کاتر یا چاقو ببرید. 

6.         هر یک از فلفل‌های پر شده را روی یک خمیر گذاشته و خمیر را به دور آن بپیچید.

7.         درون سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن قرار دهید.

8.         سپس روی همه خمیرها را با برس آغشته به تخم مرغ رو مال کنید.

9.         خمیرها را داخل فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

 

گل اسفناج (نوعی فیلو)

 

موادی که لازم دارید:

•           خمیر هزار لای آماده

•           اسفناج خرد شده

•           خامه زده شده

•           پنیر بلوچیز

•           سیر رنده شده

•           پنیر پارمزان رنده شده

•           نمک و فلفل

•           روغن

•           تخم مرغ (برای رومال کردن)

•           قالب مافین

 

طرز تهیه:

1.         فر را از قبل گرم کنید.

2.         در ماهیتابه روغن ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. سیر رنده شده را در روغن تفت دهید. بعد اسفناج را اضافه کرده و با سیر تفت دهید. وقتی آب اسفناج گرفته شد پنیر بلوچیز را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر و اسفناج با هم خوب مخلوط شوند. سپس کمی نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. ماهیتابه را از روی شعله برداشته و سپس خامه و پنیر پارمزان را به اسفناج اضافه کرده و هم بزنید.

3.         خمیر هزارلای آماده را باز کنید و با کاتر به مستطیل‌های کوچک تقسیم کنید.

4.         قالب مافین را چرب کنید.

5.         در هر یک از قالب‌ها دو تکه از خمیر را قرار دهید به طوری که کف مافین پوشیده شود و سر خمیرها از بالای مافین بیرون بزند. می‌توانید با دست سر خمیرها را پیچ و تاب دهید تا وقتی پخته می‌شود شبیه گل شود.

6.         با قاشق مواد اسفناج را وسط خمیرهای درون مافین بریزید.

7.         روی خمیرهای بیرون زده را با تخم مرغ رومال کنید.

8.         مافین‌ها را درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها